Skip to main content

Om oss

Om oss


Noen dager smiler livet – andre dager går vi oss vill i krinkelkroker og finner ikke retningen. Enten du har behov for å lufte noen tanker eller ønsker en prosess som går i dybden, har vi kompetanse og erfaring til å møte deg med det du har på hjertet. Ambisjonen vår er å inspirere deg til å ta det første steget – lite eller stort, og vi slår gjerne følge på din vei – i ditt tempo.

Mette Rosenvinge Kolderup

Forfatter, gründer og erfaringskonsulent

Jeg selv er ikke terapeut men formidler av foredrag som mulig vil sette noen spor. Min egenerfaring fra kreftsyk og som pårørende tre ganger (mine nærmeste familiemedlemmer) gjør at jeg brenner for å fortelle om min «vei tilbake til livet». Som følger av kreftsykdommen min i 2019 og min erfaring som pårørende samtidig, skrev jeg en bok om nettopp dette om å «ta livet tilbake».

Siden da har mange lest boken og mange hørt foredraget et av mine foredrag. (Se oversikt over alle foredragene under fanen: kurs og foredrag). Jeg holder foredrag på forespørsel for bedrifter og grupper så ofte jeg kan, og jevnlig på Kreftsenteret i Vestfold (knyttet til SIV, Sykehuset i Vestfold) under deres tarm-kreft kurs. Alle mine foredrag/intervju-innleggene defineres som «motivasjons-innlegg» og skal være inspirerende for de som lytter. Og tilbakemeldingene bekrefter nettopp det.

Og du, mange lurer på å bestille boken min «Wake up. Kick ass. Repeat». Den kan bestilles gjennom denne siden. Bare ta kontakt!

Ellers har jeg kommet meg tilbake i profesjonelt liv igjen og jobber innen IT-bransjen, som innleid interim-leder gjennom eget selskap. Henvendelser og bookinger av oppdrag og foredrag tas i mot enten på telefonen eller e-posten under også viser jeg til all profesjonell erfaring på min LinkedIn side, slik at du vet hvem du tar kontakt med.

https://www.linkedin.com/in/mette-rosenvinge-kolderup-4163322

Mobil: 91616084
E-post: mette@merge-it.no

Bente Kristensen

NLP-coach, mental trener og mindfulness-instruktør

Jeg er NLP-coach, mental trener, helsecoach, mindfulness-instruktør, Mediyoga-instruktør og Mediyoga stress og utbrenthet-coach. Jeg er også Norges første og eneste sertifiserte “Search Inside Yourself”- instruktør (et bedriftskurs utviklet hos Google). I tillegg har jeg 8 års universitetsutdanning innen internasjonal politikk, PR og kommunikasjon.

Jeg driver firmaet Livsendring, og jeg tilbyr kurs, coaching og mental trening til privatpersoner og firmaer. Jeg brenner for å dele enkle verktøy som kan brukes i hverdagen for blant annet å øke velvære, takle stress, prestere bedre, være mer til stede, sove bedre, øke fokus og konsentrasjon, bli mer bevisst samt lede seg selv på en god måte.

Kropp og sinn henger sammen, og det er klokt å gi næring og påfyll til begge for å ha det best mulig. Jeg er opptatt av hele mennesket og hvordan alt henger sammen. Skal vi ha det bra trenger vi fokus både på mental trening, bevegelse, hvile/søvn, kosthold og sosiale relasjoner.

Jeg er veldig glad i å reise, og jeg tilbyr reiser både i inn- og utland. Jeg samarbeider blant annet med Jomfrureiser og med eventyreren Randi Skaug. Jeg kan også være behjelpelig med å arrangere konferanser og reiser for bedrifter og vennegjenger, og jeg kan leies inn til å holde foredrag og kurs på konferanser.

Kontaktinfo:
Epost: bentekristensen@rocketmail.com
Mobil: 926 17 106

Les mer om meg og mine tjenester på hjemmesiden min: www.livsendring.net
Følg Livsendring på Facebook: https://www.facebook.com/livsendring
Følg meg på Instagram: bentes_world
Følg meg på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/bentekristensen/

Lise Aarøe

Samlivsterapeut og sexolog

«Gresset er grønnest der du vanner det!», selvfølgelig tenker du.
Er det like selvfølgelig å ta vare på forholdet til de som er viktige for deg, slik at relasjonen får holde seg sunn og god? Det er mye god helse og livskvalitet i gode relasjoner!

«Samliv» handler i vid betydning om alle relasjoner som er viktige, enten det er til dine foreldre eller barn, partner, nære venner eller kollegaer.
Noen ganger knirker det i samspillet – det er et signal om at vi må stoppe litt opp, snakke sammen, finne ut hvilke behov som ikke er dekket eller verdier som er truet. For noen har relasjonen vært krevende i generasjoner. Heldigvis er det mye vi kan endre, når vi forstår sammenhengen mellom det som skaper problemer og den følelsen vi kjenner her og nå.

En sexolog er opptatt av fysisk og psykisk helse, relasjoner og kommunikasjon som viktige faktorer for at sexlivet skal fungere til glede og nytte. I tillegg er det mange andre temaer som spiller inn; dysfunksjon og smertetilstander, sykdom/medisinbruk, identitet, tenningsmønster, forvaltning av seksualitet osv.
Jeg er utdannet sexolog fra Universitetet i Agder, og er samlivsterapeut med utdanning fra bl.a. NTNU og Høgskolen i Bergen.
Jeg har jobbet med enkeltpersoner, par og familier gjennom egen virksomhet fra 2005. Holder egne samlivskurs og kurs i regi av Bufetat, holder foredrag og undervisning på oppdrag. Ta gjerne kontakt!
Velkommen til å besøke meg på kontoret i Horten, eller via videosamtaler.

Kontaktinfo.:
Mobil: 930 07 807
Besøksadresse: Nedrevei 4a, 3182 Horten
E-post: lise@samlivsnett.no
Les mer om mine tjenester på www.samlivsnett.no og www.megisamspill.no

Følg Samlivsnett på Facebook www.facebook.com/samlivsnett
Følg Samlivsnett på Instagram www.instagram.com/samlivsnett/

Anja Kjær

Rosenterapeut og livsstyrketrener

Jeg jobber ut fra innsikten om at vi formes av livet vi lever på godt og vondt, og møter deg med en intensjon om å skape bedre helse gjennom økt indre ro. Fra tidligere har jeg nærmere 20 års erfaring fra det offentlige helsevesenet, hovedsakelig som miljøterapeut og fagleder.

De siste årene har jeg jobbet i eget firma med Rosenmetoden og digitalt kurs i oppmerksomt nærvær. Det gir meg nok tid til å jobbe i dybden, og sammen har vi gode muligheter til å skape varige endringer i ditt liv

Jeg jobber helhetlig både individuelt og i gruppe. Det gir ofte innsikter som påvirker både kropp og sjel. Du kan oppleve at det blir lettere å sette nødvendige grenser og stå opp for deg selv. Du kan bli mer klar over egne verdier, og gjennom det få en større indre trygghet. Gjennom å bli kjent med egne følelser kan de være et kompass for valgene du tar i hverdagen, og du kan få en tydeligere kontakt med din egen intuisjon. I kroppen kan endringene være bedre pust, mindre smerter og større overskudd. Ikke minst kan du oppleve en økt indre ro, noe som i stor grad vil påvirke din helse og livskvalitet.

Jeg har erfaring med ulike former for stress, uro, utmattelse, tankekjør og med mennesker som ønsker økt bevissthet og bedre kontakt med kroppen sin.

Les gjerne mer på min nettside om Rosenmetoden og mitt digitale kurs, «Indre ro – et kurs i oppmerksomt nærvær». Om du kommer til behandling eller kurs skal du ikke prestere noe. Det er nok å være deg der du er akkurat nå.

Jeg ønsker deg varmt velkommen!

Kontaktinformasjon:
Email: anjakjaer2@hotmail.com
Telefon: 98013917

Adresse for behandling: Harestien 24, 3188 Horten.
Jeg er tilgjengelig for digitale konsultasjoner og kurs.

Hjemmeside:
www.anjakjaer.no

Sosiale medier:
Facebook: Anja Kjær – Bedre helse gjennom økt indre ro
Instagram: helse.gjennom.indre.ro

Eline Lie Hæreid

Psykolog og SE-traumeterapeut

Jeg er utdannet Psykolog ved Universitetet i Oslo og har siden fordypet meg i traume og stress med en  kroppsorientert tilnærming (Somatic Experiencing Practitioner , SEP).

Jeg er spesielt opptatt av hvordan nervesystemet vårt med alle våre erfaringer helt fra spedbarnsalderen legger premiss for våre psykologiske (og fysiologiske) tendenser. De psykologiske og kroppslige mønstrene blir automatisert, og ved å jobbe med kognisjon, sanser, kropp og minner i en helhetlig tilnærming kan vi komme inn i et nytt spor og ta regien på en sunn måte i livet slik at vi kan få brukt potensiale vårt og kommet ut av fastlåsthet.

Som psykolog har jeg tilgang til mange terapeutiske verktøy og kan hjelpe deg med å vurdere hva som kan bidra til den endringen du søker. Noen ganger er det mest effektivt å jobbe direkte med tanker og kognisjon for å kunne bryte mønster og vaner, andre ganger trenger vi en relasjonell trygghet over tid for å kunne romme, akseptere og sette ord på følelser som ikke tidligere har fått plass. Det aller beste er å jobbe med disse innfallsvinklene i en kombinasjon slik at opplevelser i sinn og kropp kan integreres best mulig. Integrasjon av minner, følelser og tanker gjør at vi kan føle oss mer hele og ha større livskvalitet.

Jeg kan bl.a hjelpe deg dersom du opplever

Angst
Depresjon
Stress
Traume
Relasjonsproblemer
Livskrise
Kronisk utmattelse/ ME

Ønsker bedre livskvalitet
Finne en tydeligere retning
Føle mer fly og glede

Ved siden av min psykologpraksis jobber jeg med kunst og foto og du er velkommen på min hjemmeside for en titt.

Kontaktinformasjon
Email: elinehar@gmail.com
Telefon: 95961068
Besøksadresse: Storgaten 20, 3126 Tønsberg

Hjemmesider:
psykologeline.com
ellafotokunst.com

Facebooksider:
www.facebook.com/ellafotokunst/
www.facebook.com/psykologelineliehæreid