Skip to main content

Kurs og foredrag

Kurs og Foredrag

Vil du dele inspirasjon med noen?
Vi har kurs og foredrag som berører hjerte og sinn gjennom kunnskap og erfaring.
Ta kontakt for mer informasjon og ønsker tilpasset akkurat til din gruppe.

Mette Rosenvinge Kolderup

Forfatter, gründer og erfaringskonsulent

Boken «Wake up. Kick ass. Repeat» ble utgitt første gang 2. desember 2021 og handler om Mettes historie som kreftsyk. Samtidig da hun var syk, ble hennes siste gjenlevende familiemedlem i primærfamilien Rosenvinge Kolderup, syk av hjernekreft. Mettes tanker, opplevelser og traume kan oppleves godt i boken, samtidig som hun mobiliserte alle krefter på å overleve…og å komme seg i gang igjen i livet.

Basert på egne erfaringer og boken har Mette laget endel foredrag, spesielt til bedriftsmarkedet:

  1. Ser du livet tydelig nok? (Et foredrag som ikke handler om briller, men om selve livet…).
  2. Wake up, kick ass, repeat! (Et foredrag som handler om når livets retning blir litt utydelig).
  3. Ser du dine omgivelser tydelig nok? (Et foredrag som handler om når super-konsulenten også kan bli en super-selger…).
  4. Livets (t)oppturer og nedturer. (Et foredrag om kreftreisen og bokens begynnelse).

Foredragene vil passe godt for alle som ønsker å leve best mulig og nyte mest mulig. Både på privat og profesjonelt. Det handler om gode tips og triks å ta med seg videre på veien – til selve livet. Mette oppfordrer til å «våkne opp» i selve livet med tilstedeværelse og planlegging for et så godt som mulig liv videre. Det handler om å se hverandre i hverdagen, enten det er hjemme eller på jobb.

Kontakt Mette for kjøp av og bestilling av foredrag: E-post: mette@merge-it.no

Bente Kristensen

NLP-coach, mental trener og mindfulness-instruktør

Bedriftskurset «Search Inside Yourself»
Bedriftskurset «Search Inside Yourself» ble opprinnelig utviklet hos Google, og har fokus på temaer som mindfulness/oppmerksomhetstrening, selvbevissthet, selvledelse, stressmestring, motivasjon, verdier, empati, resiliens, kommunikasjon og ledelse. Deltakere får med seg enkle og konkrete verktøy for å håndtere hektiske hverdager og livet generelt. Kurset går over 6 uker. Hittil har 50,000 mennesker i 50 land deltatt på kurset, og det har blitt holdt i bedrifter som Google, Capgemini, LinkedIn og SAP. Kurset holdes av Bente Kristensen som er Norges første og eneste «Search Inside Yourself»-instruktør.

Les mer om kurset her: https://livsendring.net/search-inside-yourself/

Nettkurset «Finn roen med MediYoga, meditasjon og avspenning»
Kjenner du på stress og slitenhet? Er du stiv i nakke, rygg og skuldre? Er det vanskelig å sove fordi du tenker på den «never ending to-do»-listen din? Hva med å unne deg selv noen rolige stunder i en ellers hektisk hverdag og gjøre noe som er godt for både kropp og sinn? De ulike programmene i dette nettkurset kan gjøres akkurat når det passer for deg, og du får tilgang til kurset i ett helt år. Kurset passer for så og si alle og består av enkle MediYoga-øvelser du kan gjøre på kontoret og hjemme. Det korteste programmet er på 8 minutter og det lengste på 60 minutter. Kurset er laget av Bente Kristensen.

Les mer om kurset her: https://livsendring.simplero.com/page/184626

Mindfulness for bedrifter

Ønsker dere å ta vare på de ansatte og investere i deres helse og velvære? Kanskje har dere ansatte som sliter med stress, slitenhet, prestasjon, dårlig søvn, spenninger i kroppen eller fokus og konsentrasjon? Eller kanskje ønsker dere å forebygge dette? I så fall kan et mindfulness-kurs være midt i blinken. Kurset holdes av Bente Kristensen.

Les mer om kurset her: https://livsendring.net/bedrift-mindfulness/

Reise til vakre Jomfruland
Fra 20.-24. juni arrangerer Bente Kristensen, Ann-Christin Hansen og Jomfrureiser en herlig tur til Jomfruland. Her kan du senke skuldrene, finne deg til rette og oppleve sjelefred! Vi skal gjøre yoga og praktisere mindfulness, og vi skal utforske den vakre naturen. Vi skal også ha ett døgn i stillhet. Vi skrur da av mobilene og skrur på sansene. Vi skal øve på tilstedeværelse når vi beveger oss, når vi spiser og når vi hviler. Ann-Christin og Bente kommer til å guide deg gjennom ulike øvelser som du gjør i stillhet og hvor du får muligheten til å bli bedre kjent med deg selv. Forhåpentligvis vil du oppleve en økt tilstedeværelse og indre ro, og kanskje gir det deg inspirasjon til å «logge» litt mer av i hverdagen.

Les mer om reisen her: https://livsendring.net/jomfruland/

Reise til Sommarøy, Senja og Tromsø
Fra 6.-12. august kan du bli med Bente Kristensen, Ann-Christin Hansen og Jomfrureiser på en magisk reise til tre perler i nord. Etter et døgn i Tromsø går turen til vakre Sommarøy hvor vi skal være i tre netter. Noen sammenligner Sommarøy med Karibien, mens andre sier det er Lofoten i miniatyr. Vi fyller dagene med yoga, turer og avslapping. Det er også mulig å leie kajakk for de som ønsker det. Etter Sommarøy tar vi ferge til Senja. Her finner vi øde strender og majestetiske fjell. Senja kan lett beskrives som norsk natur på sitt vakreste. Vi går fjelltur, gjør yoga og nyter vakker natur.
Vi har valgt ut fine og enkle topper og turer som passer for de fleste (ikke veldig lange turer). Det blir også yoga de fleste dagene – både rolig MediYoga samt Vinyasa og Ashtanga.

Les mer om reisen her: https://livsendring.net/tromso-sommaroy-og-senja-i-august/

Samlivskurs med Lise Aarøe

Samlivsterapeut og sexolog

SAMLIVSKURS «BARE FOR OSS»

Ønsker dere å gi parforholdet litt ekstra service? Nå kan dere få samlivskurs eksklusivt for dere.
Ved å velge «Samlivskurs bare for oss» får dere en unik mulighet til å fokusere på de temaene dere er mest interessert i.

Kurset handler bl.a. om forelskelse og kjærlighet, hvordan bevare god parrelasjon, mønster dere har utviklet, sensualitet og seksualitet, og aller mest om god kommunikasjon. Fokus i kurset er det som kan styrke forholdet.
Kurs over en helg; fredag ettermiddag til søndag ettermiddag.
Dere får 10 timers kurs med egen veileder og kursmateriell, inkludert en videosamtale før kurset.
Valg av dato for kurs gjøres i samarbeid med kursholder.
Kurssted:
– Samlivsnett sine lokaler på Karljohansvern i Horten
– Deres egen/leid hytte eller leilighet på Gaustablikk, Telemark
– Der dere ønsker via video

Kombiner samlivskurs kurs med en «time-out» i fjellheimen.
Velger dere kurs på Gaustablikk gjennomføres det i deres egen/leid hytte/leilighet.
Kursholder kommer til avtalt tid/sted for gjennomføring av kurset.
Vi anbefaler en økt fredag, en lengre økt lørdag og en økt søndag.
Kurs over 3 kvelder:
Valg av tidspunkt for kurs gjøres i samarbeid med kursholder.
Dere får 10 timers kurs med egen veileder og kursmateriell, inkludert en videosamtale før kurset.
Kurssted:
– Samlivsnett sine lokaler på Karljohansvern i Horten.
– Der dere ønsker via video
For mer informasjon og bestilling, kontakt lise@samlivsnett.no

Anja Kjær

Rosenterapeut og livsstyrketrener

Indre ro – et kurs i oppmerksomt nærvær

Tror du det å skape positive endringer i eget liv krever store anstrengelser? I dette digitale kurset ønsker jeg å gi deg erfaring med det motsatte. Du får 8 samlinger der du ikke skal prestere, men gjennom øvelser i oppmerksomt nærvær og aktuelle temaer få et godt påfyll. Oppmerksomt nærvær gir økt tilstedeværelse i hverdagen og gjør oss bedre rustet til å møte motgang. I tillegg får vi en større raushet overfor oss selv og andre, og kan lettere ta til oss det gode livet har å by på. Om du ønsker denne veien mot en bedre helse og økt indre ro er du velkommen til å ta kontakt.

www.anjakjaer.no

Eline Lie Hæreid

Psykolog og SE-traumeterapeut

Endringsskapende gruppe for kvinner 

Ønsker du å lære mine viktigste verktøy for endring i et fellesskap med andre?

Dette er en kroppsorientert gruppe for kvinner som ønsker å finne en tydeligere retning og styrke seg selv med fokus på selvverd og stressregulering. Jeg vil gi deg mine beste verktøy, samtidig som du er i et støttende fellesskap med andre.

Gruppa går over 6 ganger og har fokus på kroppslig tilstedeværelse der vi fordyper oss i ulike tema som vil kunne være endringsskapende. Øvelsene bygger bl.a på Somatic Experiencing som er en kroppsorientert traumemetode.

Les mer her: https://www.psykologeline.com/about-4

Ta kontakt hvis du er interessert! 

Terapeutiske lydfiler- engangskjøp 

Terapeutiske lydspor/øvelserer er laget ut fra hva jeg ser er mest endringsskapende i terapeutiske prosesser. Dette har vært hovedøvelsene/meditasjonene i endringsskapende gruppeprosesser.

Jeg tilbyr nå å kjøpe de som et effektivt og økonomisk alternativ, eller supplemet til terapi for å holde endringsskapende prosesser igang.

Alle øvelsene har til hensikt å redusere symptomer/stress og, øke velvære, klarhet og retning. 

Øvelsene er nøye utvalgt med tanke på å skape endring samtidig som de hjelper nervesystemet inn i ulike tilstander og på den måten utvider «toleransevindu».

 

Lydsporene er fine å bruke om du allerede går i en prosess eller bare hjemme for deg selv.

E-bok følger med; med informasjon om nervesystemet/ toleransevinduet og bakgrunnen for øvelsene medfølger

Alle klienter som går eller skal begynne i behandling hos meg får 20% rabatt ved å sende mail til elinehar@gmail.com.

Les mer her: https://www.psykologeline.com/team-1